Dahlberg - Arkitektur | Inredning | Bygg

Vill du ha ett HEMBESÖK?

Fyll i dina kontaktuppgifter så ringer vi och berättar mer.

Ange om det gäller Stockholm eller Skåne, samt ditt telefonnummer och e-mail.

MÅNGA FÖRDELAR MED ATT ANLITA OSS!

DAHLBERG hjälper er hela vägen – och efteråt. Vår styrka är att vi är en helhetsleverantör. Vi ritar, bygger, inreder, möblerar, monterar och städar, beroende på våra kunders behov. Vi gör allt men kan även hjälpa till med valda delar helt efter era önskemål. Är det något som går fel, tar vi självklart ansvar och rättar till.

FASTA PRISER – Vi erbjuder fasta priser för såväl arkitekt som byggtjänsten varvid ni kan känna trygghet i att veta vad arbetet kommer att kosta och undviker därmed dolda kostnader.   

EN KONTAKTPERSON – Med oss får ni en kontaktperson från inledande ide till genomförande. Därmed undviker ni att agera projektledare och telefoncentral, istället hanterar vi det åt er medan ni kan fokusera mer på den kreativa processen eller andra intressen. 

NYA KREATIVA IDÉER – Våra lyhörda och erfarna arkitekter, inredningsarkitekter och inredare är experter på privata bostäder. De hjälper er att se ert hem med nya ögon och att prioritera rätt.

SPARA TID - Slipp åka runt till massvis med butiker för att skapa en uppfattning om utbud och inredningstrender. Vi hjälper er att matcha ihop era behov och önskemål med produkter som ligger inom er budget-nivå.

PRIORITERA RÄTT – I vår byggkalkyl prissätter vi varje arbetsmoment var för sig. Det gör att ni kan bli delaktiga i prioriteringsarbetet och t.ex. själva se om det är värt att lägga in golvvärme i badrummet för 4.750 kr eller istället satsa på tapetsering i sovrummet för 5.400 kr. Se exempel på en byggkalkyl här.

FLYTTA IN I TID - Med en detaljerad beskrivning och genomgång innan byggstart om vad som ska göras får vi ett marknadsledande flyt i själva renoveringen. Det sparar tid åt er och en trygghet om att ni kan flytta in i tid. Vi är mycket måna om att tid är minst lika viktigt som kostnader i ett renoveringsprojekt.

FÅ EN PROAKTIV KOMMUNIKATION - DAHLBERG's projektledare är er enda kontaktyta och den som håller en tät dialog om tidsplan och eventuella förändringar i omfattning eller kostnader. Ibland upptäcker man otrevliga överraskningar under rivningsfasen och ibland gör någon av våra samarbetspartners en miss. Det kan vara mögel som lurar bakom en vägg eller en leverantör som inte håller leveranstiderna. Även om det är dåliga nyheter så tror vi på att kommunicera tydligt för att förklara problemet och föreslå en lösning.

 

 

Hembesök

Står ni inför en renovering i Stockholm eller Skåne? Hör av er till Martin redan idag på martin@dahlberg.se för att boka in ett hembesök. Ange gärna om det gäller Stockholm eller Skåne.

Läs mer

Vad innebär en riktig totalentreprenad?

Hur går processen till?

Vem äger företaget?

Vilka tjänster erbjuder Dahlberg?

 

 

DAHLBERG PÅ FACEBOOK

DAHLBERG

Svartmangatan 19, 111 29 Stockholm, org-nr: 556937-3508, Telefon: 0702- 64 14 88, E-post: info@dahlberg.se