Dahlberg - Arkitektur | Inredning | Bygg

Vill du ha ett HEMBESÖK?

Fyll i dina kontaktuppgifter så ringer vi och berättar mer.

Ange om det gäller Stockholm eller Skåne, samt ditt telefonnummer och e-mail.

ARKITEKTRITADE VILLOR

Dahlberg hjälper kunden att förverkliga sitt drömhus. Ibland gör vi det tillsammans med en fastighetsutvecklare och ibland direkt med slutkund, men vår omsorg för att skapa funktionella och vackra bostäder skiner alltid igenom. I våra hus kommer människorna som bor där att trivas och dagligen uppskatta de finurliga lösningarna som vi kommit på.

När man ska bygga ett nytt hus är det viktigt att få allt att passa ihop. Det sägs att det krävs mellan 5.000 och 15.000 beslut innan huset är färdigbyggt och det krävs kunskap och erfarenhet att få ihop en helhet av alla dom. När vi gör grundarbetet börjar vi med att se till omgivningen, väderstreck och allt annat som sätter ramarna för vilket typ av hus som passar bäst. Därefter gör vi en djupintervju med de människor som kommer att leva i bostaden för att i detalj förstå deras behov och önskemål.

Flyinge - bostadsutveckling

Under de senaste 24 månaderna har vi ritat hus för ett bostadsområde i Flyinge där en bostadsutvecklare styckat upp 5st tomter. Försäljningen påbörjas troligen under hösten 2011. Här kommer 5 familjer att kunna bosätta sig i typiska skånska hus med extra mycket ljus. Standarden är hög med golvvärme i hela huset och ett högkvalitativt kök från Convivio.

Svalöv, Skåne

För ett par utanför Svalöv har vi ritat ett hus på ca 220m2 boyta med tillhörande 90m2 dubbelgarage och en carport. Detta är en skånelänga i modern tappning med ett stort och rejält kök, öppet upp i nock i sällskapsytorna och med en stor närhet till den vidsträckta utsikten i söderläge. Under hösten 2011 hjälper vi kunden att komma vidare med att ta in priser för byggnation.

Tullinge, Stockholm

En byggfirma med säte söder om Stockholm köpte en tomt och ville sälja ett färdigritat hus på ritning. Vi designade ett hus, lämpligt för en familj med två barn, samt hjälpte till med bygglov och att färdigställa säljmaterial. För att visa potentialla köpare hur huset blir färdigbyggt visualiserade vi också huset med 3D-ritningar i både vit och svart fasad.

Bromma, Stockholm

I flera månader har vi tillsammans med en kund i Bromma tagit fram deras absoluta drömhus. Här är det fokus på många smarta lösningar för att optimera nyttan för de boende. Bland annat designar vi en eldstad i en yttervägg som kan användas både för en mysig brasa i vardagsrummet och för grillning vid uteplatsen. Vi hjälper även vår kund att hitta en lämplig tomt.

DAHLBERG PÅ FACEBOOK

DAHLBERG

Svartmangatan 19, 111 29 Stockholm, org-nr: 556937-3508, Telefon: 0702- 64 14 88, E-post: info@dahlberg.se