Dahlberg - Arkitektur | Inredning | Bygg

Vill du ha ett HEMBESÖK?

Fyll i dina kontaktuppgifter så ringer vi och berättar mer.

Ange om det gäller Stockholm eller Skåne, samt ditt telefonnummer och e-mail.

BADRUMSRENOVERING OCH SPA!

Vi på DAHLBERG har ständigt flera badrumsrenoveringar på gång parallellt. Vi har avtal med de flesta leverantörer och har ni ett särskilt önskemål som t.ex. ett handfat helt i marmor eller betong så fixar vi det. Ingen badrumsrenovering i Skåne eller Stockholm är för litet eller för stort för oss. Vi följer alla branschregler avseende tätskikt och har aldrig fått en reklamation på den delen.

Vi kan hjälpa er med

  • Badrumsrenovering i Skåne eller Stockholm
  • Badrumsinredning, modul- eller platsbyggd
  • Ljussättning
  • Spa
  • Pool / poolhus
  • Bastu
  • Materialval - kakel, sten, kranar, porslin etc

Så här går det till

Beroende på era behov och önskemål så arbetar vi på två olika sätt när vi renoverar badrum. Om ni endast behöver ett bollplank för att stämma av att ni valt bra material och placeringar för all inredning så träffas vi 1-2h för en avstämning på vårt kontor, vilket kan vara mycket givande särskilt för små badrum där varje kvadrat-cm räknas.

Alternativt kan vi även hjälpa er med en hel badrumsdesign från A till Ö, där vi i nära dialog med er hittar och väljer ut kakel, inredning, placering etc. Kanske är det äntligen dags för ett riktigt hemma-spa?

Oavsett vilket alternativ ni väljer kan vi även hjälpa till med att bygga och köpa in allt material, dvs en komplett badrumsrenovering. När man renoverar badrum är det viktigt att få allting rätt med fuktspärr enligt branschregler och det kan vi ut och innan.

Tidigare projekt

Vi har renoverat många badrum i både Skåne och Stockholm de senaste åren. Allt från lyxiga vindsvåningar där det ska vara vit carrara marmor både på väggar och golv, till enklare "stockholmsduschar" med minimalt utrymme där budget är i fokus. När vi renoverade vårt senaste badrum i Malmö skapade vi ett större master-bath som påverkade hela övriga lägenhetens planlösning, vilket skapade en komplexitet med rumsfunktioner och bärande konstruktioner och då är det skönt att även ha tillgång till arkitekter, konstruktörer och byggkunniga i designfasen (alla anställda på DAHLBERG).

Hembesök

Står ni inför att renovera ert badrum i Malmö / Skåne eller Stockholm? Hör av er till Martin på martin@dahlberg.se för att boka in ett hembesök. Ange gärna om det gäller Stockholm eller Skåne.

Läs mer

Vill du veta mer om fördelarna med Dahlberg?

Läs mer här om vår historiavanliga frågor eller vårt arbetssätt?

DAHLBERG

Svartmangatan 19, 111 29 Stockholm, Telefon: 0702- 64 14 88, E-post: info@dahlberg.se