Dahlberg - Arkitektur | Inredning | Bygg

Vill du ha ett HEMBESÖK?

Fyll i dina kontaktuppgifter så ringer vi och berättar mer.

Ange om det gäller Stockholm eller Skåne, samt ditt telefonnummer och e-mail.

KÖKSRENOVERING - EN KOMPLETT LÖSNING!

Vi erbjuder våra kunder hjälp och råd inför val av kök och dess utfomring samt inköp och därefter renovering 

Processen skiljer sig jämfört med en vanlig köksbutik, eftersom vi alltid åker ut till er och genomför ett hembesök. För att skapa det bästa köket för just er behöver vi förstå i detalj hur ni kommer att använda köket.

Så här går en köksrenovering till

Som ett första steg erbjuder vi er ett kosnadsfritt hembesök med vår projektledare. Här får ni råd om vad ni skall tänka på vid val av kök och utforming samt kontakt med en köksarkitekt utifrån era önskemål. Eftersom ett kök används dagligen är det viktigt att tänka igenom hur ni använder köket idag? Vad saknar ni? Hur många personer brukar äta hemma hos er och hur många gäster brukar komma på middag? Etc... 

När ni valt utforming av kök och vilken typ av belsysnign och ytskikt ni önskar kan vi därefter hjälpa er med att få köket på plats, genom professionell totalentreprenad. En komplett köksrenovering med andra ord och till fast pris.

Vi tar hänsyn till den totala budgeten. För helheten är det kanske ibland viktigare att satsa på en häftig detalj än att välja den något dyrare luckan. Många renoverar först och sen när man kommer till inredning så räcker inte pengarna riktigt till. Genom våra kalkyler kommer ni få full insyn i kostnader och kan därefter prioritera vad som är viktigt för er i ert kök. Eftersom vi jobbar med fasta priser kan ni planera vilka tillbehör och övriga detaljer ni vill komplettera till ert nya kök efteråt. 

Tidigare projekt

Läs mer här om hur vi skapade ett modernt och funktionellt kök hos en familj i Saltsjöbaden.

Hembesök

Står ni inför en köksrenovering? Hör av er till Martin redan idag på martin@dahlberg.se för att boka in ett hembesök. 

Läs mer

Vill du veta mer om fördelarna med Dahlberg?

Läs mer här om vår historiavanliga frågor eller vårt arbetssätt?

 

DAHLBERG PÅ FACEBOOK

DAHLBERG

Svartmangatan 19, 111 29 Stockholm, org-nr: 556937-3508, Telefon: 0702- 64 14 88, E-post: info@dahlberg.se