Dahlberg - Arkitektur | Inredning | Bygg

Vill du ha ett HEMBESÖK?

Fyll i dina kontaktuppgifter så ringer vi och berättar mer.

Ange om det gäller Stockholm eller Skåne, samt ditt telefonnummer och e-mail.

KÖKSRENOVERING - ARKITEKTRITAT!

Vi erbjuder våra kunder prisvärda arkitektritade kök i Malmö / Skåne och Stockholm med omnejd. 

Processen skiljer sig jämfört med en vanlig köksbutik, eftersom vi alltid åker ut till er och genomför ett hembesök. För att skapa det bästa köket för just er behöver vi förstå i detalj hur ni kommer att använda köket. I våra köksförslag får ni även hjälp med att välja golv, tapeter, möbler och allt annat som gör hela rummet komplett.

Det svåraste med att rita och designa ett kök är att få ett bra flöde mellan kökets alla funktioner. När man får till det blir det ett lättarbetat kök där man undviker att vara i vägen för varandra och där man har allting inom behörigt avstånd.

Så här går en köksrenovering till

Våra inredningsarkitekter, arkitekter och köksritare lever med kök och dess utmaningar dagligen. Dom ser flöden och lösningar i kök som ingen annan. Till sin hjälp har dom våra inredare, arkitekter och byggkunniga projektledare.

Alla våra kökskunder får ett första hembesök där vi tillsammans med er går igenom alla behov och önskemål. Hur använder ni köket idag? Vad saknar ni? Hur många personer brukar äta hemma hos er och hur många gäster brukar komma på middag? Etc... Därefter ritar vi upp ett förslag som vi diskuterar på vårt kontor tillsammans med ett uppdukat bord med materialförslag på luckor, bänkskiva etc. Dessutom kan vi även ge förslag på möblemang, tapeter, gardiner, ny planlösning för angränsande rum m.m.

Tillsammans med er gör vi sen de ändringar som behövs för att ni ska känna att köket blir så bra som möjligt och till den budget som ni har. Om ni önskar  hjälper vi er även med att få köket på plats, genom professionell totalentreprenad. En komplett köksrenovering med andra ord.

Vi tar också hänsyn till den totala budgeten. För helheten är det kanske ibland viktigare att satsa på en häftig detalj än att välja den något dyrare luckan. Många renoverar först och sen när man kommer till inredning så räcker inte pengarna riktigt till. Till skillnad från vanliga köksbutiker tittar vi på allt på en gång och ser till att prioritera rätt saker.

Tidigare projekt

Läs mer här om hur vi skapade ett modernt och funktionellt kök hos en familj i Saltsjöbaden.

Hembesök

Står ni inför en köksrenovering i Malmö eller Stockholm? Hör av er till Martin redan idag på martin@dahlberg.se för att boka in ett hembesök. Ange gärna om det gäller Stockholm eller Skåne.

Läs mer

Vill du veta mer om fördelarna med Dahlberg?

Läs mer här om vår historiavanliga frågor eller vårt arbetssätt?

 

DAHLBERG PÅ FACEBOOK

DAHLBERG

Svartmangatan 19, 111 29 Stockholm, Telefon: 0702- 64 14 88, E-post: info@dahlberg.se